Itt a határidő

2024.04.14. 12:00

Még hétfőn felvehetők a Salkaházi kérdőív kitöltői által nyert jegyek

Így informálja az érintetteket a városháza a Salkaházi-nyereményekről.

A miskolci városháza épülete

A Salkaházi Sára Miskolc Program keretében a kérdőívet visszaküldők között kisorsolt belépőjegyek átvételével kapcsolatban a nyertesek figyelmét ismételten felhívják a szervezők, hogy a nyereményeket – mint ahogy erről már postai úton vagy e-mailben is tájékoztatást kaptak az érintettek – a polgármesteri hivatal központi ügyfélszolgálatán (Miskolc, Városház tér 8.), ügyfélfogadási időben van lehetőségük átvenni. Az ügyfélfogadás hétfőn 8.00 – 16.00 óra között van.

A belépőjegyek kiosztása érkezési sorrendben történik, tájékoztatja az érintetteket portálunkon keresztül is a városháza sajtóosztálya. mint közleményükben írják: felhívják a figyelmet arra is, hogy a nyereményjegyek felhasználási ideje meghatározott vagy korlátozott – az első színházi előadás időpontja  április 19. (péntek) lesz –, ezért kérik, hogy az átvételről legkésőbb  április 15-ig személyesen vagy hivatalos (két tanúval hitelesített) meghatalmazással rendelkező meghatalmazottjuk útján gondoskodni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában