Közlekedik a család

2024.04.21. 08:45

Kellene a családnak egy új kocsi? Itt a lehetőség megnyerni!

Mondjuk mi a recept: végy egy családot, tegyél hozzá némi, inkább több KRESZ ismeretet, két-, illetve négykerekű vezetéstechnikai jártasságot, és a legfőbb hozzávaló jelentkezzetek a Közlekedik a család programjára.

Boon.hu

Pillanatkép a tavalyi vetélkedőből

Fotó: Csapó Balázs

A „Közlekedik a család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat vármegyei döntője a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság – Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében május 25-én (szombaton) 09.00-15.00 óra között lesz a Miskolc Autó-Skoda szalonban (3501 Miskolc, Pesti út 21.).

A vetélkedőn a versenyző családoknak közlekedéssel kapcsolatos feladatokat kell teljesíteniük. A megmérettetésen előzetes nevezés alapján a www.kozlekedikacsalad.hu internetes oldalon, illetve május 25-én 13 óráig helyszíni jelentkezéssel lehet csak részt venni.

Az I-III. helyezett családokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottsága értékes díjazásban részesíti.

A győztes csapat elnyeri a jogot arra, hogy képviselje Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyét a 2024. augusztus 24-25. között megrendezésre kerülő országos döntőn. Az országos vetélkedő fődíja egy Skoda személygépkocsi lesz!

További részletek a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában