Gondolta volna?

2024.04.13. 17:00

ByeAlex kudarcként élte meg legnagyobb slágerének sikerét

A Kedvesemmel eljutott az Eurovíziós Dalfesztivál nemzetközi megmérettetésére. Azonban rengeteg fájó kritikát kapott érte, és ez nagyon megviselte - tudtuk meg a ByeAlex egyik interjújából a recorder.blog.hun.

ByAlex

Fotó: Facebook

A miskolci kötődésű zenész szerint a kirobbanó siker ellenére hatalmas negatív hype keletkezett a Kedvesem körül, hiába nyerte meg vele a magyar Eurovíziós Dal slágerválogatóját.

Szerinte nem volt jogos az éles kritika egy olyan dallal szemben, ami a magyar mezőnyben nyert. ByeAlex tisztában van azzal, hogy karrierje kezdetén még nem tökéletesen adta elő ezt a dalt. Akkor koncertezett életében első alkalommal, és nem értette, miért áradt felé óriási gyűlölet egy szerelmes ballada miatt.

A perzselően bíráló vélemények ellenére sem hagyta abba a zenélést. A folytatásra biztatta akkori barátnője, a Kedvesem múzsája és Tóth G. Zoltán, Alex menedzsere. Aztán jött a Fekete című dal, az pedig fordulópontot jelentett ByeAlex pályafutásában. A dal előadása közben egyre többen szerették meg a zenéjét, és örömmel érezte, hogy egyre komolyabban veszi a közönség, olvasható a recorder.blog.hu portálon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában