Évértékelő

2024.03.21. 10:00

Sikeres feladatellátás magas színvonalon

Megtartotta hétfőn évértékelő és feladatmeghatározó állománygyűlését a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Boon.hu

Forrás: baz.katasztrofavedelem/Dojcsák Dávid

A rendezvényen dr. Mógor Mária Judit tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hatósági főigazgató-helyettese köszöntötte az együttműködő és társszerveket képviselő vendégeket, az igazgatóság vezetőit, a katasztrófavédelmi kirendeltségvezetőket, tűzoltóparancsnokokat, valamint hatósági osztályvezetőket és iparbiztonsági felügyelőket. 

Kisfilm a mindennapokról 

Macz János Zsolt tűzoltó ezredes, katasztrófavédelmi igazgató felszólalása előtt egy kisfilm nyújtott betekintést az igazgatóság mindennapjaiba, majd a szakterületek teljesített feladatait, elért eredményeit és jellemző mutatóit ismertette a vármegyei szervezet vezetője. Előadását az idei év célkitűzéseivel zárta, végül megköszönte a katasztrófavédelem munkáját segítő szervezetek támogatását. 

Macz János
Forrás: baz.katasztrofavedelem/Dojcsák Dávid

Dr. Mógor Mária Judit tűzoltó vezérőrnagy elismerően beszélt a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tavalyi munkájáról és teljesítményéről. Kiemelte, hogy a vezetők körében történt változások nem befolyásolták a szervezet sikeres működését, a feladatok ellátása magas színvonalon és hiánytalanul történt meg. Az igazgatóság, a kirendeltségek, a tűzoltó-parancsnokságok és az őrsök vezetőinek megfelelő helyzetértékelése, a következetes irányítás, vezetés és koordináció, a társszervekkel történő kapcsolattartás és együttműködés, valamint a fegyelmezett végrehajtás eredményeként az igazgatóság sikeres 2023. évet zárt. 

Dr. Mógor Mária Judit elismerően szólt a vármegyében dolgozókról
Forrás: baz.katasztrofavedelem/Dojcsák Dávid c. tű. szds.

Az értékelést követően a hatósági főigazgató-helyettes a megkezdett fejlesztések folytatását, az önkéntesség és a megelőzési tevékenység további erősítését emelte ki az idei év feladatai közül, mindemellett továbbra is elvárásként fogalmazta meg minden szakterület magas szintű felkészültségét és munkavégzését.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában