Miskolc

2024.03.16. 08:45

Délután LGT érzés, este Csík koncert a Szent István téren

Ma sem maradnak programok nélkül azok, akik Miskolcon akarják eltölteni a hosszú hétvégét.

Boon.hu

Szombaton este övék lesz a Szent István téri színpad

Fotó: MW

Pénteken Ferenciék és a Nox alapozták meg az ünnepi hangulatot a miskolci Szent István téren. A családi nap ma is folytatódik tábori élet és harcászati bemutatóval, kézműves vásárral és játszóházzal, íjászattal. 

Jön a Zenevonat

A zenekedvelők a nagyszínpadon délután 3 órától a Zenevonat szuperkoncertjét hallgathatják meg az LGT sztárjaival. Örökzöld LGT slágerek csendülnek fel. A Zenevonat Szuperkoncert sok éve járja az országot az LGT legnagyobb slágereivel. Az Abrakazabra zenekar által létrehozott produkcióban az LGT két legendája, Karácsony János és Solti János játszik főszerepet. 

Karácsony János a Zenevonattal
Fotó: MW

A koncert a zenekar klasszikussá vált dalait - Ő még csak 14, Nem adom fel, Zenevonat, Álomarcú lány, A dal a miénk, Miénk ez a cirkusz, Mindenki dolgozza fel. A koncerten a legendás LGT tagjai mellett két másik, a hazai élvonalhoz tartozó zenész kap helyet: Szirota Jennifer és Heincz Gábor Biga. 

Világzene a színpadon

Az este a Csík zenekaré lesz 7 órától. A banda egyébként LGT dalokat is feldolgozott. A Csík zenekar Kossuth-díjas, részben népzenét, részben népzenei elemeket is felhasználó könnyű- és világzenét játszó magyar együttes, 1988 óta a magyar népzenei élet egyik meghatározó szereplője. Az eltelt három évtized alatt több rangos zenei díjjal jutalmazták a kecskeméti formációt.

Családi nap és koncertek a Szent István téren 

11.00-17.00 Tábori élet és harcászati bemutató, mesterségbemutató, kézműves vásár és játszóház, íjászat, Hungarikum játéktár  

11.00 Mesélő Bőrönd Társulat: A Kiskondás 

14.00 Folkfonics 

15.00 Zenevonat Szuperkoncert az LGT Sztárjaival 

17.00 Fricska 

19.00 Csík zenekar

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában