Program

2024.03.06. 20:40

A bátor nőké a jövő

Jótékonysági eseménnyel indította programsorozatát a Nő a Siker Alapítvány. Az est háziasszonya Szinetár Dóra, Jászai Mari díjas színésznő, énekesnő volt.

Galambos Eszter

Szinetár Dóra a jótékonysági rendezvényen

Fotó: Ádám János

2024. március 6-án szerdán, 18 órától jótékonysági estet szervezett a Nő a Siker Alapítvány a miskolci Kamaraszínházban. Az alapítvány az est teljes bevételét a B.-A.-Z. Vármegyei Központi Kórház Újszülött Intenzív Osztályának javára ajánlotta fel.

A program a csütörtöki napon folytatódik Nő a Siker Alapítvány 7. női konferenciájával, aminek a lillafüredi Palotaszálló lesz a helyszíne. Az adományozó csekk hivatalos átadása a konferencia kezdetén 10 órától lesz.

 

A női bátorság a központi témakör

A konferencia címe „Nő a bátorság” ami azt is jelzi, hogy a program több aspektusból szeretné körbejárni a női szerepek, a bátorság témakörét. A rendezvény előadói többek közt arra keresik a választ, hogy mit jelent, hogyan értelmezhető napjainkban a női bátorság. A hagyományos konzervatív értékrendhez érdemes ragaszkodni vagy bátran fel kell vállalni a 21. század kihívásainak nehézségeit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában