Tudta?

2024.02.25. 16:00

Fontos program nőknek nőkről

Lillafüred - Egész napos konferenciát tart a Nő A Siker Alapítvány, idén már hetedszerre.

Répássy Olívia

Róluk szól a konferencia

Fotó: Monkey Business Images

A nőnap környékére szervezték a 2024-es eseményt is, ami megmozgatja a miskolci és környékbeli nőket.

Március 7-én, csütörtökön a Lillafüredi Palotaszállóba várjuk a regisztrált résztvevőket

– mondta el Matiscsák Éva, a Nő A Siker Alapítvány kuratóriumi elnöke, aki hozzátette, Facebook-oldalukon lehet érdeklődni, és fontos, hogy a jelentkezők adják meg e-mail-címüket a szervezőknek, és utána regisztráljanak a konferenciára a levélben megadott módon, ha van még hely, mert nagyon sokan érdeklődnek iránta. 

– Az idei konferencia címe: Nő a bátorság. Előadó lesz rajta Zsuffa Tünde író, Csisztu Zsuzsa televíziós műsorvezető és olimpiai tornász, Zádor Zsófia orvos és barlangász, Csillag Rita divatcoach, valamint Böszörményi-Nagy Gergely vállalkozó és a Brain Bar alapítója.

Jótékonysági esttel együtt 

A Kamaraszínházban március 6-án, szerdán este 6 órától tartják meg a kísérőrendezvényt. "Az estből befolyt összeget a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház újszülött intenzív osztálya kapja. Itt a Miskolci Nemzeti Színház zenekara játszik majd a Symphonia Alapítvány diákjaival, az est házigazdája Szinetár Dóra lesz. A Jászai Mari-díjas színművész énektudását is megcsillogtatja a színpadon, de mint egy Down szindrómás kisfiú édesanyja abszolút hiteles pódiumbeszélgetést folytat majd a kórházi osztály vezetőjével. Erre az eseményre a [email protected] elektronikus e-mail-címen, a +3630/394-1770-es telefonszámon lehet jelentkezni a színház jegyirodája mellett" – mondta el az elnök.

Az alapítványról 

A Nő a Siker Alapítvány 2016-tól segíti a nőket, eleve ezért a célért jött létre. Ezentúl azonban támogatják a hátrányos helyzetűeket és a fogyatékkal élőket. Három évvel ezelőtt az alapítvány lett a fenntartója az avasi Martin János Technikum, Szakképző Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskolának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában