Jelentkezés

2024.02.03. 07:00

Új tagokat vár a Kolorakadémia

Kazincbarcika Város Önkormányzata a 2024-ben is támogatja a sokak által szívesen látogatott, nagy érdeklődést keltett Észak-Magyarországi Szenior Szabadegyetemet, azaz a Kolorakadémiát.

Boon.hu

Időseknek szólnak az előadások

Fotó: MW

Az előadás sorozattal az idei esztendőben is cél a térségben élő idősödő érdeklődők szellemi potenciáljának növelése, a generációk közötti tudásszakadék csökkentése, közös értékek felszínre hozása, megerősítése, támogatása. A program első előadását 2024. február 22-én rendezik 15 órától a Mezey István Művészeti Központ emeleti rendezvény termében. 

Az első előadás címe: A globalizáció hatása az egészséges öregedésre. Előadó: Prof. Dr. Dinya Zoltán, az MTA doktora, a Társadalom- és Humántudományi Gerontológia Munkabizottság elnöke. 

Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció személyesen a Mezey István Művészeti Központ portáján (Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.) vagy a 48/310-116-os telefonszámon lehetséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában