A hétvégén kiderül

2024.02.14. 18:11

Kié lesz a legjobb pálinka Sajóbábonyban?

A legjobb pálinkát keresik a hétvégén Sajóbábonyban. Az eredményhirdetés előtt a Sógorok együttes lép színpadra.

Boon.hu

Szilva pálinka

Fotó: Christian Altekrueger

Huszadik alkalommal rendeznek regionális pálinka és párlat versenyt február 17-én, szombaton Sajóbábonyban.

 A jubileum alkalmából a szervezők az eredményhirdetés előtt meglepetésvendégként a Sógorok együttest hívták meg és a Rezeda Népdalkör műsora is fokozza majd a hangulatot. A fellépés 17 órakor kezdődik a Deák Ferenc Általános Iskola tornatermében, a programra minden érdeklődőt szeretettel várnak. 

Sok a nevező

Liptákné Spisák Beáta a Déryné Szabadidőközpont és Városi Könyvtár vezetője portálunknak elmondta, hogy a tavalyi év gyengébb gyümölcstermése ellenére már most szép számban érkeznek nevezések, amire február 15-ig van még lehetőség. A rendezvény szakmai lebonyolítását a Bükki Pálinka Lovagrend végzi, Orosz János-nagymester irányításával. A régió egyik legnagyobb pálinka- és párlat versenyén tizenkét asztal körül foglal majd helyet az négy-öt fős szakmai zsűri. A legjobbakra értékes szakmai díjak várnak és „Sajóbábony Város Pálinkája 2024” díj is elnyerhető lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában