Kazincbarcika

2024.01.15. 17:45

Telt házas dupla koncerttel indult az új év Kazincbarcikán

Színvonalas zenei élménnyel indították a 2024-es évet Kazincbarcikán – olvasható a Kolorline oldalán. A Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola aulája adott helyet az idei Újévi koncertnek.

Boon.hu

Dolhai Attila is a fellépők között volt

Fotó: MW

Az intézmény növendékei és pedagógusai mellett vendégművészként teremtett kiváló hangulatot Fischl Mónika Liszt Ferenc-díjas primadonna és Dolhai Attila Jászai Mari-díjas színész.

Az est első felében a Kodály növendékeitől és pedagógusaitól hallhatott a közönség újévi dallamokat, a táncos tanszak hallgatói pedig még a nézők szemeit is elkápráztatták tudásukkal. Ezt követően a Melódia Kamarazenekar közös produkciója aratott osztatlan sikert Fischl Mónika Liszt Ferenc-díjas énekesnő, primadonna, színésznő és Dolhai Attila Jászai Mari-díjas színész, musical- és operetténekes előadásában. A vendégművészek produkcióit népszerű dalok és operett-melódiák tették emlékezetessé, amit a közönség állva, vastapssal jutalmazott.

Aki nem tudott részt venni a műsoron, annak szerkesztett változatát a KolorTV műsorán január 16-án, kedden, 18:00 órakor nézhetik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában