boon.hu video

2024.01.07. 15:30

Zord időben vásároztak + fotók, videó

Az idei év első régiségvására szomorkás időjárásban vette kezdetét Miskolcon. 

Pap Gyula

Fotó: Vajda János

A hűvös időt még szemetelő eső is tarkította, így nem csoda, hogy a szokásosnak körülbelül a fele volt az árusok száma. Az sem sokat segített az érdeklődésen, hogy a nemzetközi verseny első helyezett adventi villamosunkat is megtekinthette, aki eddig lemaradt róla.

Alkudni jó 

Az elszánt vásárlók között volt, akinek külön ideológiája is volt erre a helyzetre. Géza szerint jól fel kell öltözni és bátran alkudni, hiszen az árusok is mennének már haza és a kisebb kereslet lejjebb nyomhatja az árakat is. A gyakorlatban nem látszott az eredménye a technikának, de még a kezdetén volt a vásárlásnak.

Az időjárás rányomta a bélyegét Déryné utcai „nyugdíjas szekció” forgalmára is, úgy tűnt, az idősebb korosztály nem szívesen kockáztat meg egy megfázást az üzleti siker érdekében.

Ágnes szenvedélyes gyűjtője az apró gyerekjátékoknak, most a kedvező árú kisautó dömpingből mazsolázott ki négy gyönyörű darabot, sajnos az alkupozícióba már nem jutott el, mert eszébe jutott, hogy csak kártya van nála. 

Judit törzsvásárló már-már személyes ismerős a lego árusok körében, hiszen unokája gazdag készletét innen tudja frissíteni újabb és újabb darabokkal. A morózus idő kicsit nehézzé tette vásárlási startot, de nem volt mese, menni kellett. Lépteiket szaporázva csak azon izgultak, fel ne adja idejekorán a legoárus.

Nézze meg videónkat is!

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában