Viharos szél

2024.01.10. 12:54

Majdnem tragédia történt Sátoraljaújhelyen - fotóval

A viharos szél miatt csapódott be az épülő függőhíd eleme.

Ilyen lesz a függőhíd Sátoraljaújhelyen

Forrás: Zemplén FM

Portálunk birtokába került egy fotó, amelyen az látható, hogy egy sátoraljaújhelyi családi ház udvarába csapódott be az épülő függőhíd eleme. A csodával határos módon senki nem sérült meg a baleset során. 

A kivitelezést végző cég közleményt adott ki az eset kapcsán. Azt írják: január 8-án délután a több napja tartó rendkívüli, kiugróan magas széllökésekkel járó viharos erejű szél az építés alatt álló híd járófelületének szereléséhez használt ideiglenes fa deszkázatot megbontotta. Hangsúlyozták: „A leszakadt deszkázat nem a híd része volt, az építés alatt álló híd szerkezetét nem érte sérülés. Arra is rámutattak, hogy az építés közbeni szerelési állapot miatt a viharos erejű szél nagy elmozdulásokat okozott középen, az üvegfelület helyén, ami az ideiglenes deszkázatban tönkremenetelt idézett elő. A híd acélszerkezetének építéséért önállóan felelős helyi vállalkozás a felelősségbiztosítója bevonásával az ügy rendezését megkezdte" – húzták alá. 

Portálunk információi szerint nem minden lakó örült a híd építésének. 

A ház kertjébe estek a híd elemei

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában