Felháborító!

2024.01.06. 18:00

Kiscicát keres a miskolci férfi, aki a macskáját lehúzta a wc-n!

Az állatvédők kérik, hogy senki ne adjon állatot a férfinak.

Boon.hu

Fotónk illusztráció

Fotó: MW

Bejárta tavaly májusban az internetet az a szörnyű videó, amin egy miskolci férfi lehúzza a saját macskáját a WC-n. F. Zsolt videóra vette, ahogy beteszi a macskát a WC-be, rátérdel az ülőke tetejére, majd lehúzza a vizet. Az állat ezután rémülten menekült ki a fürdőszobából. Nem sokkal a botrányos videó után egy újabbat tett közzé, amin egy hatalmasat rúg egy másik cicába, ami a rúgástól átrepül a szoba túloldalára. Állítólag a férfi már évek óta kínozza a macskáit puszta szórakozásból. Most ismét feltűnt a miskolci férfi állatos csoportokban és kiscicát próbál szerezni – számolt be róla a Ripost.

Betelt a pohár az állatvédőknél

A videó közzététele után nem sokkal a férfitől elvették a macskát, akit a videón kínzott. Az állatvédők már akkor azért kezdtek küzdeni, hogy ne tarthasson állatot, fel is jelentették F. Zsoltot. A férfi azonban újra feltűnt olyan Facebook-csoportokban, ahol gyanútlan emberektől próbál állatot szerezni. Az állatszeretőknél azonban betelt a pohár: arra szólítanak fel mindenkit a közösségi oldalakon, hogy semmiképp se adjon állatot Zsoltnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában