Program

2023.12.09. 07:30

Zenés advent Emődön

December 10-én lesz a második Adventi Gyertyagyújtás Emődön. Már délután fél 5-től hangulatos zenés programokkal várják a lakosságot.

Boon.hu

Fésűs Nelly lép majd színpadra

Fotó: Máté Krisztián

Az első adventi hétvége is sikeres volt, ezért izgatottan készülnek a másodikra – olvasható az Emődi Művelődési Ház Facebook bejegyzésében. A koncertek, valamint a gyertyagyújtás mellett vásár, forralt bor és egyéb finomságok is lesznek az emődi Kossuth téren vasárnap, az est zárásaként 18 órától Fésűs Nelly lép majd színpadra.

A város apraja-nagyja összegyűlik az adventi koszorúnál 

A hagyományok szerint december 10-én, vasárnap 16 órától Felsőzsolcán, a Hősök terén meggyullad az adventi koszorún a második gyertya lángja is. 

Ezen a napon a Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda óvodás gyermekeinek műsora mellett a Szent István Katolikus Általános Iskola tanulói is láthatóak lesznek. Majd következik a Karácsonyi mese, végül pedig a Rozmaring Népdalkör és a Felsőzsolcai Férfi Népdalkör fellépése szórakoztatja az érdeklődőket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában