Gazdit keresnek

2023.12.30. 15:00

Várják az árva kutyusok leendő gazdijukat az új évben is

Csibész is gazdit keres

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve, bolhátlanítva, ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető: 30/232-1890.

Csibész: 2021-ben, 9 évesen került hozzánk. Kedves, barátságos, nagytestű, ivartalan kankutya. Különleges szépsége miatt kétszer is ő volt a minden évben megrendezett MÁSA-szépe győztese. A kora egyáltalán nem látszik rajta, imád sétálni, nyargalni! Kedves, barátságos az emberekkel, de a többi kutyát nem szíveli, ezért csak egyke kutyának adjuk!

Csibész
Forrás: Mása

Léna: Néhány hónapja érkezett a menhelyre, félénken és soványan. Az hamar kiderült, hogy borzasztóan szereti az embereket, a kutyákkal viszont agresszív. Egyedüli kutyának való, aki sokat lehet a gazdival. Csak lakásban tartásra nem igazán való, inkább családi házba sok sétával, foglalkozással. Léna még fiatal, 1-2 éves, ivartalanított nőstény kutyus.

Léna
Forrás: Mása

Noé: Pár napos korában találták 9 testvérével együtt kidobva. A megtalálói segítettek felnevelni őket, amikor már önállóan ettek bekerültek hozzánk. Már csak 3 kiskutyus vár gazdira, köztük Noé az egyetlen fiúcska. Nagyon aranyos, emberközpontú kiskutya, de nagyon ráférne már egy gondos, szerető gazdi a körülbelül 4 hónapos kutyusra.

Noé
Forrás: Mása

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában