Búcsú az óévtől

2023.12.31. 15:31

Elárulták, hol buliznak szilveszterkor

Hogy, hol és milyen körben töltsük az év utolsó napját és köszöntsük az új évet, arról mindenkinek határozott elképzelése és véleménye van. Van, aki a nagy és emlékezetes bulikra esküszik, és vannak, akik a csendesebb szűk családi körre vagy csak néhány barátra vágynak ilyenkor hangoskodás helyett.

Póczos Nikolett

A Bánóczy-család minden tagja választott egy-egy álarcot magának

Fotó: Ádám János

Van, aki szilveszteri buliba megy, van, aki otthon kuckózik be, olvas vagy tévézik, legfeljebb szilveszterkor iszik meg egy pohár pezsgőt, koccintva a családtagjaival. Van, aki a házibulit részesíti előnyben, van, aki étteremben búcsúztatja az óévet. Sokan a barátaikkal szeretik az év utolsó napját tölteni, de olyan is akad, aki inkább pihenne ilyenkor. A kisgyerekesek nagy része is otthon tölti a szilvesztert, hacsak nem vállalja át a lurkókat éjszakára valamelyik nagypapa és/vagy nagymama.

Divat lett a wellness

Évről évre többen töltik az év utolsó napját wellness szállodákban, ahol egy helyen mindent megkapnak úgy, hogy az nem jár fáradsággal. Sőt lehet pihenni, és ki is szolgálják őket, emellett pedig minden korosztály találhat magának megfelelő programot. Mindannyian mások vagyunk és másra vágyunk még ilyenkor is. Na, de mire?

A Bánóczy család Bükkszentkereszten tölti majd a szilvesztert, mint ahogyan tette azt az elmúlt években is. „Ez egy bejáratott hely, már ide járunk évek óta és körülbelül 120 fő szokott lenni, jó hangulatban, ebben reménykedünk idén is”- mondta az apuka.

Attila Alsózsolcára készül, ugyancsak nagyobb társasággal, és ők is azért választják  ezt a szórakozást, mert nem kell rá napokat készülni.

A covid megölte a bulit?

Krisztián is szűk baráti körben fogja tölteni a szilvesztert. „Én azt gondolom, hogy a covid megölte a társas összejöveteleket, és a társadalom azóta sem nagyon tért vissza a régi kerékvágásba, azóta nagyon óvatos mindenki, vagy el is szoktunk a nagy összejövetelektől, már nem is tudom. Persze a fiatalok bátrabbak, de a mi korosztályunk, a negyven-ötvenesek már kétszer meggondolják, hogy a szórakozásra szánják-e az időt vagy a családdal, pihenünk inkább ilyenkor is, és így készülünk fel az új évre”- mondta. Párja szerint egy házibuli is előkészületekkel jár. „Ha vendégségbe megyünk, nem mehetünk üres kézzel, ha pedig házigazdák vagyunk, akkor mindenre figyelni kell, a menüre, a környezet tisztaságára, a dekorációra, programokra, társas, kártya, tánc, filmezés, mindenkinek az igényeit figyelembe véve - mondta.

A lányok készülődnek már...

Julcsiék viszont buliba készülnek, mégpedig több barátnő együtt. Már javában készülnek a sminkek, kisit erősebb, mint máskor, lesz benne egy kis csillogó is, akárcsak a ruhában. Panni beszerzett egy zöld színű parókát is, ő nem merte bevállalni a hajfestést, mint barátnője, Kíra. No de húszévesen most ennek van itt az ideje...  

Szabó Tamásék utcabálba készülnek Miskolc belvárosába. Megnézik a Bikini-koncertet, aztán majd eldöntik, hogyan tovább. Párja munkatársai hívták őket egy buliba, lehet, ott kötnek majd ki az éjszaka, de még nem döntöttek, egy másik meghívásuk is van ma éjjelre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában