Közlekedés

2023.11.27. 18:30

Másképp járnak keddtől a 21-es és a 21G-s buszok Miskolcon – térképpel

Miskolc - November 28-án, kedden 8 órától a Dayka-átkötés kivitelezése miatt új forgalmi rend lép életbe, ez a változás a 21-es és 21G-s járatok útvonalát és egy megállóhelyét érinti.

Boon.hu

Fotó: ÉM

Aszfaltozás miatt lezárják a Petőfi utca – Dayka Gábor utca csomópontot, ezért a munkálatok befejezéséig a Berekalja irányába közlekedő 21-es és az Újgyőri főtér felé induló 21G-s autóbuszok terelt útvonalon közlekednek, valamint a járatok a Teleki utca megállóhelyet nem érintik.

Az új Dayka-szakaszon kialakított Erzsébet tér megállóhelyet a munkavégzés idejére áthelyezik a Bartók Béla tér (Kálvin János utca – Hunyadi utca között) jobbra kanyarodó sávjába.

Fotó: Juhász Balázs

A két viszonylat útvonal változása Berekalja, illetve az Újgyőri főtér irányába: a Kálvin János utca után a járatok nem haladnak tovább a Meggyesalja utcára, hanem a Rácz György utca - Bartók Béla tér – Hunyadi utca –Malomszög utca – Petőfi utca útvonalon közlekednek, az útvonaluk a Petőfi utcától változatlan.

Szintén ezen a napon változás, hogy reggel 8:00 órától a Tiszai pályaudvar, valamint a Szondi György utca végállomás irányába induló 21-es, illetve 21G-s autóbuszok esetében megszűnik a terelés, ismét eredeti útvonalon közlekednek, az ideiglenes Teleki utca megállóhely visszakerül eredeti helyére a Meggyesalja utcába, a Nagyváthy utca megállóhelyet pedig újra használatba vehetik az utasok. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában