Van élet a halál után?

2023.11.09. 15:00

Halálközeli élmények hatására indult Szeretetkampány

Kazincbarcika - Három érintett osztja meg tapasztalatait a témában Kazincbarcikán az Újkazinci Baráti Kör meghívására.

Boon.hu

Fazekas Bence (középen) a Szeretet Fénye szervezet vezetője

Fotó: Olvasónktól

Van-e élet a halál után… És előtte? címmel tartanak kerekasztal-beszélgetést november 21-én 15.30-tól Kazincbarcikán, a Kocka Étterem és Rendezvényházban. A találkozó vendégei Dobronay László halálközeli élményt átélt operatőr, dr. Sulyok János belgyógyász és Fazekas Bence spirituális tanító, a Szeretet Fénye szervezet vezetője lesznek. A hit témaköréről, az ember és az elmúlás kapcsolatáról, az e világi, túlvilági életről és emberségről beszélgetnek interaktív módon. A rendezvényről további információ az [email protected] e-mail-címen kérhető. 

Segít a gyászolóknak 

– Halálközeli élménye inspirálta Putnoki Tibort arra, hogy megalapítsa a Szeretet Fénye mozgalmat és elindítsa a Szeretetkampányt, ami lényegében kerekasztalbeszélgetés-sorozat a témáról. Ennek első alkalmát 2019. február 22-én az ózdi Olvasóban tartották, ahol beszélgetőtársai dr. Sulyok János belgyógyász főorvos és Szőke Gábor római katolikus plébános voltak – nyilatkozta szerkesztőségünknek Kálmán Vilmosné, az Újkazinci Baráti Kör vezetője. – Az alapító haláláig több kerekasztal-beszélgetéssel fűszerezett előadást tartott a Szeretetkampányon belül Magyarországon, Ausztriában és Spanyolországban. Többek között vármegyénkben, Királdon is alapított egy spirituális központot. 

A szeretet a legfontosabb 

A Szeretetkampány egyik állandó vendége Dobronay László klinikaihalál-élményt átélt operatőr. Az operatőr 1993 nyarán munkába menet egy új sport­autóval 140 kilométer per órával ütközött fának, egy szerencsétlenül járt előzés alkalmával. A kocsija totálkáros lett, ő pedig több percre a klinikai halál állapotába került. Még a helyszínen újraélesztették, és műtétek során esett át, mire felépült. A klinikai halál állapotában azt tapasztalta, hogy megváltozott az érzékelése, majd találkozott elhunyt hozzátartozóival, és lepergett előtte a velük közös élete. Utána egy különleges helyen meglátogatta az „élő Szeretet”, aki visszaküldte az életbe. Élményét azért adja tovább, mert úgy vette észre, hogy segíteni tud vele a gyászolóknak. Úgy gondolja, hogy történetének az a központi üzenete, hogy a legfontosabb dolog az életben, hogy szeretetben éljünk egymással – tudtuk meg a klubvezetőtől. 

Spirituális mozgalom lett 

A Szeretet Fénye mozgalomról Putnoki Tibor tanítványa, Fazekas Bence a következőképpen ír honlapján: „Tiborral 1996-ban találkoztam, aki a 9 perces halálélményét követően módszereket, technikákat fejlesztett ki, amelyek segítik az embert, hogy önmagára találhasson, és isteni, univerzális gyökereire. Ennek érdekében egy energiakezelési rendszert valósított meg, Szeretet Fénye néven. Masszázstechnikákat és önfejlesztő módszereket dolgozott ki, és e köré családias jellegű csoportokat, úgynevezett Köröket szervezett. Ez a mozgalom lett a Szeretet Fénye szervezet. 1997-ben váltam Tibor tanítványává. 2002-ben nevezett ki a Szeretet Fénye mozgalom vezetőjének és az utódjának. A világot nem tudom megváltoztatni, de magamat igen! Ha én jobbá válok, egyre inkább önmagammá, az egész világ fényesebb lehet általam is” – vallja a tanítvány.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában