Reggel tervezték

2023.11.08. 11:30

Csak egy kis időre nyitották meg a Dayka-átkötés új szakaszát?

Látszólag tovább csúszik a korábban meghirdetett forgalmi rend változás a Dayka-átkötésnél.

Reggel 9-kor dolgoztak a helyszínen a munkások

Fotó: Ádám János

Szerdán reggel közel fél órára megnyitották a Dayka-átkötést, legalábbis fotóriporter kollégánk ezt tapasztalta a helyszínen. Ugyan a városvezetés már hétfőre azt ígérte, hogy megnyitják a szakaszt és forgalomi rend változás lesz aszfaltozási munkálatok miatt, mégsem valósult ez meg, mert visszahelyezték a kordonokat a Dayka Gábor utca új szakaszára, így a régi forgalmi rend szerint közlekedhetnek az autósok a belvárosban. Kerestük a városháza sajtóosztályát, hogy miért csúszott újra a forgalomterelés, amint válaszolnak közöljük.

Tegnap megírtuk, hogy szerdán reggel változik a forgalmi rend a Dayka-átkötés miatt. Az eredeti hétfői időpont módosult szerdára, a városháza szerint az esős idő ludas az ügyben. Akkor azt válaszolta a városháza sajtóosztálya, hogy esős volt az elmúlt pár nap, ezért csúszott a Meggyesalja utca aszfaltozása. Először hétfőről volt szó, majd keddről, azonban kedden sem történt semmi, tegnap este derült ki, hogy szerda reggeli lesz az új időpont.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában