Program

2023.11.06. 19:00

Arttérben a lélek gyümölcsei - békesség, öröm, hűség, jóság

Az őszi arttér évad év végéig négy fogalmat jár körbe. A szeptemberi békesség és az öröm után november 8-án a hűség, december 6-án a jóság kapcsán vetnek majd izgalmas gondolatokat a vendégek a ViaPiano Étteremben.

Boon.hu

A legutóbbi rendezvényen az öröm volt a téma

Fotó: Póczos Nikolett

Az arttér-estek őszi évadának első alkalma az Ars Sacra Fesztivál programsorozatában szerveződött, ezért annak mottója határozta meg témáját. A békesség jegyében Dr. Várhelyi Krisztina, a támogató Éltető Lélek Alapítvány képviselője vezette fel a programot. De már eluralkodott az öröm érzése is az arttérben, hisz megvizsgálták a témát a filozófia, a gasztronómia, a természetvédelem, valamint a bűvészet, a művészet, és többek között az egészségvédelem oldaláról is. A hűség téma felvetése újra sokak érdeklődésére számot tartó beszélgetés lesz november 8-án 17 órától. Az estet Dr. Szabó-Tóth Kinga szociológus vezeti fel. Számos olyan vendéget várnak a beszélgetésre, akik évtizedekig kitartottak párjuk, házastársuk mellett, vagy hűségesek voltak munkahelyükhöz, hivatásukhoz, hobbijukhoz, vagy egész életüket egy lakásban élték le, gyerekkori barátaikat megtartották, szóval elköteleződéseik egy életre szóltak, szólnak. A rendezvényt a témához kapcsolódó gondolatai mellett énekszóval színesíti Eperjesi Erika, a Miskolci Nemzeti Színház művésze és a Mindszenti Kórus Murvainé Bodnár Ildikó vezetésével.

December 6-án a jóság kapcsán vetnek majd izgalmas gondolatokat a vendégek a ViaPiano Étteremben.

Az estek háziasszonya ezúttal is Czikora Ágnes, a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda ügyvezető igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában