Változás

2023.10.07. 07:45

Tokaji forgalmi rend a szüreti fesztivál alatt

Több forgalmi változás lép életbe Tokaj közlekedésében a péntektől vasárnapig megrendezendő Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok miatt.

Boon.hu

Fotó: Bujdos Tibor

A szüreti felvonulás (október 7., szombat) idejére 13:45-14-45 lezárják az autóforgalom elől a Benedek Pál utca és a Tourinform Iroda közötti (Ady Endre út-Bajcsy-Zsilinszky Endre út-Rákóczi út) útszakaszt.

A körforgalom és a Tourinform iroda közötti útszakaszon a felvonulás ideje alatt kérik, hogy ne parkoljanak a személy- és vagyonbiztonság érdekében.

A József A. út volt óvoda és az autójavító műhely közötti szakaszát is lezárják, mert a tűzoltók és mentők felvonulási útja lesz szükség esetén .

A Rózsa köz csak gyalogosan lesz használható.

A Paulay Ede Színház melletti új parkoló csak személyautóknak biztosított. A nagyobb járművek ( buszok, tehergépjárművek stb.) a Fesztiválkatlannál parkolhatnak.

A Dózsa Gy. utat az ott felállított színpad miatt ugyancsak lezárják az autós forgalom elől. Közlekedni az Óvár és Bem utcákon, valamint gyalogosan a templom melletti kis közön keresztül lehet.

A rendezvényen kerékpárral közlekedni tilos, kutyát bevinni szabad, de mérettől függetlenül csak pórázzal és szájkosárral.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában