Ünnepi készülődés

2023.10.29. 11:00

Ez a temetői rend Perkupán!

Perkupa közösségi oldalán tájékoztatott Molnár Zoltán polgármester a helyi temető látogatási rendjéről.

A perkupai temető

Fotó: ÉM

„A temető kapui a mellékelt képek szerint az autós forgalom elől le vannak zárva. Tisztelettel kérem, hogy ezeket elrakva, kikerülve se hajtsanak be a sírkertbe! Lehetőség szerint a patak felőli kiskaput, vagy a ravatalozó melletti bejáratot részesítsék előnyben, ugyanis a sok csapadék miatt a füves terület rendkívül felázott, balesetveszélyes.

Kérem, hogy ezen időszakban a patak melletti parkolót használják ki- és bepakolásra, várakozásra, illetve a mozgásukban korlátozott személyek a ravatalozó mellett kialakított parkolót, illetve a ravatalozó előtti teret használják a temető megközelítésére. Amennyiben munkavégzés miatt a sírkert autós megközelítése mellőzhetetlen, akkor előzetes egyeztetés alapján az önkormányzat munkatársai beengedik a megbeszélt időszakban.

A zöldfelület kaszálását az önkormányzat befejezte, az ünnepre való készülődést további munkákkal nem fogjuk zavarni” – írta a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában