Ünnepélyesen iktatták be

2023.09.28. 12:19

Új igazgatója van a Miskolci Rendvédelmi Technikumnak

Ünnepélyesen iktatták be péntek reggel a Miskolci Rendvédelmi Technikum új igazgatóját, Farkas Gábor rendőr dandártábornokot.

A Miskolci Rendvédelmi Technikum új igazgatója

Fotó: Bujdos Tibor

Az ünnepi állománygyűlés elején Kovácsné dr. Szekér Enikő, a Belügyminisztérium személyügyi helyettes államtitkára átadta az új igazgatónak a személyügyi okmányokat:  Farkas Gábor rendőr dandártábornok lett a Miskolci Rendvédelmi Technikum új igazgatója. Elhangzott,  a belügyminiszter, Pintér Sándor október elsejétől az Országos Rendőr-főkapitányság állományából a Miskolci Rendvédelmi Technikum állományába vezényli és egyben az iskolai igazgatói feladatainak ellátásával bízza meg a rendőr dandártábornokot. Az ünnepség részeként Bagi István nyugalmazott rendőr ezredes, a Miskolci Rendvédelmi Technikum leköszönő igazgatója átadta az iskola csapatzászlaját, melyet Farkas Gábor átvett és a szokásoknak megfelelően meglengette azt.

Az ünnepi állománygyűlésen részt vett még Dr. Pozsgai Zsolt rendőr vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság személyügyi országos rendőrkapitány-helyettese és Bánné dr. Gál Boglárka a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Közgyűlés elnöke is.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában