Adomány

2023.09.01. 13:59

Segítsük együtt a kórházban ápolt gyermekeket!

A Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft., az Észak-Magyarország és a boon.hu összefogásával adományozást szervezünk a tartósan kórházi ápolásra szoruló 6–14 éves korú gyermekek számára, akik a Petőfi Sándor Általános Iskola tanulói.

Boon.hu

Illusztráció

Fotó: Nagy Balázs

A gazdasági életben meghatározó multinacionális vállalatnak, vármegyénk vezető lapjának és portáljának munkatársai olyan eszközöket gyűjtenek – írószerek, füzetek, táskák, tolltartók, társasjátékok stb. –, melyek segítik a gyermekek tanulását, kikapcsolódását. A rehabilitáción részt vevő gyermekekkel együtt hatvan kis embernek akarunk örömet okozni. 

Segítse Ön is adományával a kórházi ápolásra, rehabilitációra szoruló gyermekeket! Adományaikat várjuk az Észak-Magyarország és a boon.hu szerkesztőségi portáján (Miskolc, Zsolcai kapu 3.). Az akció szeptember 25-én zárul, a csomagok átadásáról beszámolunk olvasóinknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában