A tizedik

2023.09.24. 11:00

Jubilál a gazdanap Szendrőben

Idén is együtt tartják a Bódva-völgyi Vadásznappal.

Boon.hu

Sipos F. Tamás énekel

Tizedik almalommal rendezik meg szeptember 30-án, szombaton a Szendrői Gazdanapot és hatodik alkalommal a Bódva-völgyi Vadásznapot Szendrőben a Strandréten. Hagyományos módon a traktoros felvonulással indul a nap reggel 9-kor és elstartol a főzőverseny is két kategóriában: vadételek és szabadtűzön készített ételek versenyeznek. De a nap folyamán megmérkőznek a sütemények, a házi készítésű lekvárok és a házi pálinkák is – szintén hagyományos módon. 

Fórum

Délelőtt agrárgazdasági fórumon beszél majd a földpiaci szabályozásról Cseh Tibor, a MAGOSZ főtitkára, a megnyitót pedig a Császta Néptáncegyüttes műsora követi majd. Fellép aztán a Szendrői Népdalkör, a Százszorszép Majorette Csoport, bemutatót tartanak a miskolci salsások és kutyashowt a Dog Dance. A parasztolimpiát követően az Agyagbanda fokozza a hangulatot, majd 16 órától érkezik a ChriSTeve együttes, Eperjesi Erika nóta műsora, az eredményhirdetés, azt követően pedig Sipos F. Tamás ad koncertet, majd a Retrock élőkoncert zárja a színpadi programokat. 

Persze idén sem maradnak el a szakmai kiállítások, kézműves termékek, kirakodóvásár, kóstolók. A közönségprogramok között népi játszótér, lovagoltatás, kézműves bemutatók, lézeres lövészet, virtuális vadászat, mezőgazdasági drónbemutató, arcfestés és lufihajtogatás is lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában