Figyelem!

2023.09.26. 12:30

Így változik a közlekedés rendje a lezárás miatt Miskolcon

Forgalomkorlátozás lesz a Madarász Viktor utcában.

Így változik a közlekedés a lezárás miatt.

Forrás: Miskolci polgármesteri hivatal

Daruzási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz a Madarász Viktor utcában Miskolcon szeptember 30-án, szombaton, 7:00 és 15:00 között. Az ideiglenes forgalomszabályozás idején a Madarász Viktor utcát teljes szélességben lezárják a pláza előtt, az Ady Endre utca és a McDonald's étterem közötti szakaszon pedig lezárják a jobboldali forgalmi sávot, továbbá a parkolót is. Az OMV üzemanyag-töltőállomás és a McDonald's az Ady Endre utca felől az ideiglenes forgalmi rend alatt is megközelíthető marad. A McDonald's McDrive-ból a kihajtás a Madarász Viktor utcára jobbra kanyarodva, majd ismét jobbra a töltőállomás mögötti parkoló felé lesz engedélyezett.

A töltőállomásról, valamint a mögötte lévő parkolóutcából a Madarász Viktor utcára kihajtás tiltott lesz. A McDonald's pláza parkolóház melletti parkolója csak a Horváth Lajos utca felől lesz megközelíthető, a Madarász Viktor utca felé található csatlakozást lezárják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában