Gazdit keresnek az árva kutyusok

2023.09.09. 18:37

Ha szeretne egy kiskutyát, Zemplénben is talál

A Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány védencei is örökbefogadhatók.

Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány, 3980 Sátoraljaújhely, Deák u. 39., www.gazdatlakutya.hu, tel.: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161 kutyái oltva, chipezve, parazitamentesítve vannak, a nőstények (némelyik fiú is) ivartalanítottak. Az örökbefogadás során az oltási díjért és a chipbeültetésért költségtérítés címén 12 ezer forintot kérnek. Elvárják, hogy olyan felelősségteljes gazdik jelentkezzenek, ahol a kutya az élete végéig nyugodt életet élhet. A biztonságos kerítés alapkövetelmény.

Ők vágynak most a legjobban gazdára:

Árnika


Árnika 1,5 éves, ivartalanított, kis-közepes termetű, őzike alkatú kislány. Egy szomszéd településen szaladgált soványan, félénken. Gyorsan megszokta a menhely napirendjét. Először féltette az ételét, ragaszkodott a játékaihoz. Most Fülivel osztozik a kennelen, és nagyon szép párost alkotnak. Vágyik az ember közelségére, kéri a simogatást. Szerető családi környezetbe, házi kedvencnek ajánljuk.

Füli


Füli 2 éves, ivaros, körülbelül 43 centi magas fiatalember. Idős gazdája már nem tudta gondját viselni, ezért hozta el a menhelyre. Erőteljes, eleven kutya, akinek nagy mozgásigénye van. Szeret a futtatóban szaladgálni, boldogan megy sétálni, megdolgoztatja a sétáltatóját. Barátságos, elfogadja más kutyák társaságát. Jelenleg Árnikával folyik nagy játék a kennelben. Egy kertes ház dísze lehetne.

Bonnie és Clyde
Bonnie és Clyde


Bonnie és Clyde 2 éves gyönyörű kutyapár. A kislány ivartalanított, a fiú ivaros, körülbelül 38-42 centiméter magasak. Eleven, mozgékony, barátságos kutyák. Szívesen futkároznak a futtatóban, boldogan fürdenek, rendszeresen mennek sétálni. Erős kutyák, nevelésre, fegyelmezésre szorulnak. Egy kutyaiskola nagyon jót tenne nekik. Nagyon ragaszkodnak egymáshoz, ezért ideális lenne együtt örökbe fogadni őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában