Program

2023.08.12. 17:07

Vásári pezsgés Miskolctapolcán (fotókkal, videóval)

Változatos programokkal várták az érdeklődőket a héten Miskolctapolcán a Barlangfürdő előtti téren, csütörtök délutántól egészen szombat estig.

Pap Gyula

Foglalkozás

Fotó: Vajda János

Az ingyenesen látogatható rendezvényeken voltak a többi közt öko-, gasztronómiai és családi programok, de termelői vásárt és hagyományőrző napot is szerveztek. ahol az egész napos programok során helyi termelők portékáinak bemutatása és vására, mesterségbemutatók, kézműves termékek vására, megújuló energiával kapcsolatos tanácsadás kapott helyet, de voltak kézműves foglalkozások (kosárfonás, szövés, gyöngyfűzés, kötélverés) helyi iparművészek segítségével.

Hegedűs Ilona Elza éppen egy mutatós nyuszi megalkotásán fáradozott. Az újrahasznosított anyagból készülő figurát természetesen hazavihetik emlékbe - tájékoztatott a szervezők részéről Magyar Nóra. Sokan érdeklődtek, volt olyan gyerek, aki a reggeli foglakozás után, délután nagymamájával is visszatért -tette hozzá.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában