Egy tál meleg étel

2023.08.28. 16:30

Szeptember 1-én indul a Népkonyha Hernádszentandráson

A képviselő-testület még februárban döntött a Népkonyha szolgáltatásának elindításáról a településen.

Boon.hu

Forrás: Hernádszentandrás

Az adminisztratív és engedélyezési folyamatok a végére értek, és 2023. szeptember 1-től kezdetét veszi az ellátás. Szolgáltató: CIVIS Szociális Étkezési Központ. Minden hétköznap egy tál előrecsomagolt meleg ételt biztosít térítésmentesen minden olyan 18. életévét betöltött helyi lakosnak, aki adatai megadásával jelentkezik a szolgáltatás igénybe vételére.

A szolgáltatás igénybevételének feltétele, módja: A szolgáltatás igénybevétele önkéntes alapon történik és térítésmentesen biztosított. Kizárólag a 18. életévét betöltött személy veheti igénybe, aki más – törvényben meghatározott – étkezési formát nem vesz igénybe (pl. szociális étkeztetés…) A szolgáltatás igénybe vételéhez a Szociális törvény alapján szükség van a szolgáltatást igénybe vevő személy személyes adataira (név, születési név, születési hely és idő, TAJ szám, lakcím és tartózkodási hely) Minden igénybe vevővel szükséges a szolgáltató által biztosított adatvédelmi nyilatkozatnak a kitöltése, melyen hozzájárul, hogy a szolgáltató az adatait kezelheti. Az igénybevétel tényét aláírással kell igazolni, tájékoztatott a település polgármestere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában