Program

2023.08.23. 19:15

Nyárzáró Sportnap Hidasnémetiben

Az új kemencében készült pizzákból egy-egy ajándékszeletet kap a vízitúra és a versenyek valamennyi indulója.

Boon.hu

A közösségi tevékenységeknek nagy hagyománya van Hidasnémetiben

Immár hagyományosan megrendezzük 2023. augusztus 25-án, pénteken Nyárzáró Sportnapunkat – tájékoztatott Becse Csaba Hidasnémeti polgármestere. A 13 órakor kezdődő Vízitúra - Hernádszurdoki holtág című programelemben szóló kenuzásra és tutajozásra lesz lehetőség. Előzetes regisztráció a [email protected] címen, vagy a Művelődési Ház facebook oldalán messengeren ( maximum 40 fő), legkésőbb augusztus 24. csütörtök délig lehetséges – tette hozzá. Az indulás regisztrációs sorrendben, több időpontban történik.

Szárazföldön is 

A résztvevők szállítását szükség esetén az önkormányzat biztosítja. Gyülekezés 12.45-ig a HVSC sportpályán. Fontos feltétel, hogy 4 éven felüliek vehetik igénybe, 14 év alattiak csak szülői felügyelettel. Megfelelő lábbeli és törölköző szükséges, mentőfelszerelés biztosított. A részvétel saját felelősségre történik, a túra ingyenes a helyi lakosoknak, nem hidasnémetiek számára 2.000 forint/ fő. 16 órakor kezdődik a sportnap szárazföldi része – a HVSC Sportpályán Kispályás műfüves labdarúgó tornával. Nevezni 14 év alatti, illetve feletti korosztályokban lehet, minimum 6 fős csapatokkal. Egyszerre 1+5 játékos tartózkodhat a pályán. Csak azok a játékosok nevezhetnek, akik helyi lakosok, vagy a HVSC igazolt játékosai illetve akik rendszeresen bérlik a műfüves pályát. A játékidő és a lebonyolítás a jelentkező csapatok számától függ. Párhuzamosan zajlik a pingpong és a sakk villámverseny, ahol nevezés helyi lakosok tudnak, a verseny a fedett rész alatt lesz lebonyolítva. Ezt követően lehetőség van további játékra, ismerkedésre a sportággal – mondta el Török András a HVSC elnöke. A népszerű 11-es rúgó versenyre nevezni 14 év alatti (nevezés ingyenes), illetve feletti (200 forint ellenében) korosztályokban lehet. A tollaslabda ügyességi versenyre a jelentkezők saját felszerelést hozzanak magukkal. A versenyek legjobbjai díjazásban részesülnek – jelezte az elnök. A kemence avató keretében az új kültéri főzőhelyen lévő kemencében készült pizzákból egy-egy ajándékszeletet kap a vízitúra és versenyek valamennyi indulója. 

A kispályás tornára előzetes nevezés szükséges augusztus 24. csütörtök délig, játékosnévsorral és csapatnévvel a [email protected] címen, vagy a Művelődési Ház facebook oldalán messengeren. A többi versenyre a helyszínen lehet nevezni 16.00-16.30 között, ingyenesen (kivéve a 14 év felettiek 11-es rúgása). A versenyeken kívül mindenkinek sportolási lehetőséget biztosítunk a pályákon és az eszközökön – hívta fel a figyelmet Becse Csaba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában