Mezőkeresztes Város Napja

2023.08.11. 11:30

Mezőkeresztes három díja

Mezőkeresztes Város Önkormányzata három díj alapításáról és adományozásáról határozott, melyet Mezőkeresztes Város Napja alakalmából osztanak majd ki. Jelölést minden helyi lakos tehet, írásos formában, melyhez nyomtatvány a polgármesteri hivatalban kérhető. A jelüléseket szeptember 1-ig várják.

Boon.hu

Forrás: Mezőkeresztes Város Önkormányzata

Mezőkeresztes Város Díszpolgára címet azok kaphatják, akik gazdasági, tudományos, kulturális, sport és egyéb téren kifejtett tevékenységükkel a város lakossága, a város hírnevének öregbítése érdekében huzamosabb időn át példamutató eredményességgel munkálkodtak. A Mezőkeresztes Városért díj kitüntetésben azok a személyek részesülhetnek, akik tudományos, oktatási, művészeti, sport és egyéb téren kifejtett tevékenységükkel a város lakossága, a város hírnevének öregbítése érdekében eredményes munkát végeztek. Munkájukkal, alkotásaikkal elősegítették a település fejlődését, szellemi gyarapodását. A Mezőkeresztes Közszolgálatáért díj pedig azok kaphatják, akik köztisztviselői, közalkalmazotti, ügykezelői és fizikai alkalmazotti munkájukat hosszú idő óta, kiemelkedő színvonalon végzik vagy végezték. A javaslatok összesítése után a kitüntettetek személyéről a képviselő-testület soron következő ülésén, titkos szavazással dönt.

Mezőkeresztes hírei a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában