Megoldódott

2023.08.10. 11:20

Mégiscsak lett gazdája az otthagyott autónak

Már nem árválkodik a két település között az út szélén.

Boon.hu

Már nem kell kerülgetni

Fotó: Vajda János

Többször is beszámoltunk arról a személyautóról, amely Gesztely és Újcsanálos között árválkodott, körberakva figyelmeztető bólyákkal. A rendőrséget és a közútkezelőt is megkérdeztük, hogy kinek a felelőssége, hogy elszállítsák a július eleje óta ott veszteglő személygépkocsit. Erről első körben ellentétes véleményt fejtettek ki és mindkét szervezet úgy gondolta, hogy a másik feladata lenne intézkedni.

A rendőrség második körben is a Magyar Közúthoz dobta a labdát, mondván, hogy a gépjármű nem okoz balesetveszélyes helyzetet, ami indokolná, hogy az egyenruhások intézkedjenek és mivel két település között, a „senki földjén” áll, így egyértelmű, hogy a közútkezelőnek kell lépnie.

Mint közben megtudtuk, mégiscsak lett gazdája az autónak, méghozzá a gazdája. Az autó ugyanis eltűnt, érdeklődésünkre pedig a vármegyei rendőr-főkapitányságon úgy tájékoztattak, hogy a járőrök nem hagyták annyiban a dolgot és felkutatva a jármű tulajdonosát megkérték, hogy lépjen az ügyben, amit meg is tett és eltávolította az autót a közútról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában