Szakirányú képzés

2023.08.12. 18:08

Gyorsan fogynak a helyek a Miskolci Egyetemen

A szakirányú képzési forma előnye, hogy jellemzően levelező munkarendben, tehát diplomásként munka mellett is végezhető.

Boon.hu

A Miskolci Egyetem ad helyet a vásárnak

Idén szeptembertől újonnan induló szakirányú képzésekre és a korábbi népszerű kurzusokra is lehet jelentkezni a Miskolci Egyetemen – írja az egyetem honlapja. Hozzátették: az elmúlt évben az állatvédelmi szakjogász, a coach, a compliance szakjogász, a jogpszichológiai szakjogász, az egészségfejlesztő mentálhigiéné, a közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga, a napelemeserőmű- és napkollektor-létesítő szakmérnök, a robbanásvédelmi szakmérnök, a vagyongazdálkodási szakjogász, a végrehajtási jogi szakjogász, az ipari beruházási szakmérnök és a nemzetközi hegesztő szakirányú továbbképzések voltak a legnépszerűbbek a Miskolci Egyetem kínálatában. A szakirányú képzési forma előnye, hogy jellemzően levelező munkarendben, tehát diplomásként munka mellett is végezhető. A konzultációkra hetente vagy kéthetente „tömbösítve” kerül sor – írták. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában