Túl sok volt az energiaital?

2023.08.01. 16:48

Még mindig kómában van a farkaslyuki apuka

A fiatalember rosszullétét követően érzékelték, hogy gyors segítségre van szükség.

Fotó: MW

Még mindig kómában van az a 18 éves farkaslyuki férfi, aki otthonában esett össze azok után, hogy vélhetően túl sok energiaitalt fogyasztott. Kórházba szállították, de kómába esett, elképzelhető, hogy koffeinmérgezést kapott, jelenleg az ózdi kórházban ápolják. Az eset kapcsán már Zacher Gábor toxikológus is megszólalt, aki hangsúlyozta, ez nem jelenti azt, hogy nem lehet energiaitalt fogyasztani, viszont vigyázni kell a mértékre.

Az eset pontos körülményeit Harkály Csabától, a Farkaslyuki Kisebbségi Önkormányzat elnökétől tudakoltuk, aki felidézte: a fiatalember rosszullétét követően érzékelték, hogy gyors segítségre van szükség, ezért unokatestvérével, Harkály Barnával, aki a szomszédban lakik, autójával indultak a kórházba. Menet közben találkoztak a mentősökkel, akik aztán átvették és szakszerű ellátásban részesítették, emelt szintű újraélesztést végeztek, és a megyei kórház intenzív osztályára szállították a fiatalembert. Innen került át az ózdi kórházba, ahol továbbra sem tért magához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában