Piacoztunk

2023.08.03. 14:00

Ritka kincsek és jó árak - az Ónodi vásárban jártunk (fotókkal, videóval)

Ha a hónap első csütörtökje, akkor vásár a borsodi településen, most sem volt ez másképp. Olcsó árak, jó zene és a legjobb eladók - így kínálták portékáikat az eladók. Vásárlók pedig voltak bőven.

Boon.hu

Akár örök barátságok is köttethetnek a vásáron

Fotó: Ádám János

Zsuzsa és Gyula munkája miatt többnyire csak nyáron jut el az Ónodi vásárba, bár ha tehetnék, minden hónapban felkeresnék. Konkrét cél nélkül érkeztek a piacra, de először a zöldséges részt járják végig - mondták a boon.hu-nak, mert itt jobb áron tudják beszerezni a gyümölcsöket, mint a miskolci piacokon.

 

Utána jöhet a nézelődés, ruhákat és szandált keres Zsuzsa, mert mint emlékeztetett, még nincs vége a nyárnak. Gyula szerint is jó szét nézni, mert szoktak váratlan kincsekre is lelni, most például gyönyörű, régi karácsonyi díszeket vásároltak. 

Gyöngyi a lányával érkezett, szerinte amit itt nem lehet kapni, az nem is létezik. Krumplinyomót keres, mert az előző eltört, többfélét látott már itt, még keresi a legjobb ár-érték arányút. Addig is termelői mézet és csípős paprikakészítményt szerzett már be, és a kislánya kérésére megnézik az állatvásárt is, mert mindig sok cuki kiskutya és nyuszi keres itt gazdát.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában