Elképesztő

2023.08.11. 20:00

Egy kiégett torzó maradt a miskolci elkerülő mellett hagyott autóból – fotókkal!

Lassan nem marad semmi az egy hónapja még működő autóból a 306-os út mentén.

Horváth Imre

Ennyi maradt belőle...

Fotó: Bujdos Tibor

Korábban már beszámoltunk róla, a 306-os Miskolc elkerülő út egyik lehajtóján áll egy Ford, amely össze is van törve és el is kezdték rongálni, illetve bontani. Mint a rendőrségtől kapott információk szerint kiderült, az autóval balesetet okozott egy román állampolgárságú férfi, majd a járművet hátrahagyva hazautazott. A rendőrség jelezte a Magyar Közútnak, hogy szállítsák el a gépjárművet.

Időközben eltelt majd egy hónap, és az autónak egyáltalán nem kegyelmeztek, sőt! Drámai fordulatot vett a sorsa, ugyanis felgyújtották és kiégett. Érdeklődtünk a Magyar Közútnál, hogy mit lehet tudni a roncs sorsáról, tervezik-e az elszállítását és mikor.

„Ha kollégáink közterületen, tartósan elhagyott járművel találkoznak, amennyiben az a forgalombiztonságra veszélyt jelent, kúpozással, táblázással biztosítják a helyszínt és hívják fel a közlekedők figyelmét és a vonatkozó jogszabály alapján értesítik a rendőrséget. A hatósággal az elhagyott autó kapcsán már egyeztettünk, amint lesz lehetőség az elszállításra, intézkedni fognak róla. Bár az útcsatlakozás, ahol az elhagyott jármű áll, már nem a társaságunk kezelésében lévő országos közút része, de további intézkedésig figyelemmel kísérjük a helyszínt és a közlekedésbiztonság fenntartása érdekében biztosítjuk az álló járműre való figyelemfelhívást. A további intézkedésig a közlekedők türelmét kérjük” – írták portálunknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában