Csereprogram

2023.07.03. 11:10

Négyezer LED-izzó érkezett Ózdra

A sikeres pályázók július első hetében már átvehetik a pályázatból biztosított fényforrásokat.

Fotó: ME

Július első hetétől vehetik át az ózdiak azokat az energiatakarékos izzókat, amely pályázati forrásból érkeztek meg a városba. Még korábban lehetett a helyi lakosságnak regisztrálni a LED-csereprogramba, amelyet országosan hirdetett meg a CYEB. Ezzel a lehetőséggel a megadott határidőig közel ötszázan éltek, ebből a cég elbírálása alapján 368 volt sikeres. Ennek köszönhetően sok ózdi háztartásban csökkenhet a villanyszámla, hiszen magasabb energiatakarékossági szintet érhetnek el.

Az izzók osztását a Civil Házban kezdik meg az ÓMÉK munkatársai. A fényforrásokat személyesen vehetik át azok, akik a pályázatot  benyújtották, és mindezt sikeresen tették. Arra is lehetőség nyílik, hogy meghatalmazással családtag, esetleg  hozzátartozó átvegye az izzókat.

– Az energiatakarékos LED-izzókat külön szatyrokban, névre szólóan osztják ki, több mint négyezer fényforrás érkezett Ózdra - tette hozzá Janiczak Dávid, a település polgármestere.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában