Program

2023.07.28. 08:30

Kétnapos nagy buli jön Kiskinizsen!

Pénteken és szombaton rendezik meg a XXII. Kiskinizsi Falunapot.

Boon.hu

A Kiss Kata Zenekar is színpadra lép Kiskinizsen

Forrás: Kiss Kata zenekar

Pénteken 16.30-tól „Mutasd meg a címered, megmondom ki vagy!” címmel nyitnak kiállítást ünnepélyes keretek között a református templomban. A házigazda Barna Sándor lelkész, püspökhelyettes lesz, köszöntőt mond Orosz Miklósné polgármester és Radomszki Lászlóné helyettes államtitkár. Pintér Béla előadó műsora után bemutatják Kiskinizs új, hiteles címerét a tervező, Kovács Zsolt országgyűlési képviselő által.

Szombaton a sportpályán dübörög majd a falunap, ahol 11.30-tól Orosz Miklósné és Demeter Zoltán országgyűlési képviselő mond köszöntőt. Ünnepi műsort ad a Kinizsi Nyugdíjas Klub Egyesület, táncbemutatót tartanak a kiskinizsi gyerekek és előadást tart a Tapolcai Kerek Kórus. Az ebédet követően 15 órától érkezik a Kiss Kata Zenekar, majd a Kisgyőri hagyományőrzők műsora, habparty a gyerekeknek, tombola sorsolás, 19 órától a Matyi és a Hegedűs mulatós műsora, a napot pedig szabadtéri bál zárja a BRB – Retró Zenekar közreműködésével.

A nap folyamán lesz kézműves foglalkozás, ugrálóvár, ügyességi játékok, lovagoltatás, édességstand, bazár és büfé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában