Ellenőrzés

2023.07.24. 13:33

Drónnal a közlekedésbiztonságért Mezőkövesden

Beépített kamerával felszerelt drónnal is figyelték a közlekedési szabályok betartását a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság által szervezett közlekedésrendészeti ellenőrzés során július 20-án, csütörtökön, 8 és 16 óra között – derül ki a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság tájékoztatójából.

Boon.hu

Forrás: Mezőkövesdi Rendőrkapitányság

Az akcióban Mezőkövesd és a környező települések közútjain az elsőbbségadás, előzés és irányváltoztatás szabályainak betartását, a biztonsági öv, gyermekbiztonsági rendszer meglétét vizsgálták. Az ellenőrzésben a mezőkövesdi rendőrök mellett a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság, valamint az Emődi Autópálya Alosztály is részt vett, melynek során az egyenruhásoknak egyebek mellett a sebességtúllépés, elsőbbség és előzés szabályainak megszegése, biztonsági öv, gyermekbiztonsági rendszer hiánya miatt kellett intézkedniük. 

Forrás: Mezőkövesdi Rendőrkapitányság

A közlekedési szabályok betartása és betartatása a balesetmentes közlekedés alapja, mely mindannyiunk érdeke – hangsúlyozza közleményében a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában