Siker

2023.07.31. 13:14

A miskolci Anna-bál legszebbje lett (fotók)

A Miskolci Dallamok Szárnyán Művészeti Klub idén is megrendezte a miskolci Anna-bált. A bál szépe idén a rendezvényre szórakoztatni érkező kórus vezetője, Kerek Judit lett. Az Anna bál szépe portálunknak mesélt, hogyan került ebbe a váratlan helyzetbe.

Kerek Judit

Szombaton tizenharmadik alkalommal rendezték meg az Anna bált vármegyeszékhelyünkön, Miskolcon, a híres balatonfüredi Anna-bál mintájára. A bál fellépői között szerepelt a Tapolcai Kerek Kórus is, melynek vezetője hirtelen a szépségverseny jelöltjei között találta magát. 

„Az egyik kórustársam (a férfi szólamból) tudta, hogy már voltam egy hasonló rendezvényen, profi modellek társaságában az Anna bál előtti hónapban, ahol egy ruhaüzlet darabjait mutatták be, és benevezett engem erre a versenyre. Itt egy extrém esküvői ruhát választottam, és abban léptem a 3 fős zsűri elé”- mondta. A bemutatón nagyon jól érezte magát, és ez valószínűleg látszott is a kisugárzásán. „Én ott is mosolyogtam és biccentettem a fejemmel mindenkinek, mert számos ismerős volt”- mesélte mosolyogva. „Amíg zsűri elvonult dönteni, a kórussal elénekeltük a második műsorblokkot”. 

Kerek Juditban elmondása szerint nem volt izgalom, mert elsősorban a fellépés miatt volt a rendezvényen. 

„Amikor kimondták, hogy az Anna bál szépe a 19-es sorszámú hölgy, épp egy fasírtot haraptam, majd falatoztam tovább, de aztán bemondták, hogy hiba történt és nem a 19-es, hanem a 18-as sorszámú hölgy nyerte a versenyt. Majdnem megakadt a falat a torkomon, hiszen az én voltam”- mondta a győztes. Akkorra már kezdett besötétedni, ezért nem látták jól elsőre a helyezettek sorszámát, magyarázták a szervezők a helyszínen. „Azt mondták, hogy amikor a menyasszonyi ruhákat mutattuk be, akkor azt nagyon szépen csináltam, és azt valóban nagyon élveztem is, pörögtem, forogtam az abroncsos ruhában, azt nem nagyon kellett gyakorolnom, nekem az bejön, szeretem, valójában nekem találták ki.” - mondta Kerek Judit, majd hozzátette: „Örülök a koronának, köszönet érte, a családom mellett erre vagyok a legbüszkébb” – mondta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában