Buli

2023.06.19. 15:05

Szombaton lesz a KÉK-juniális Miskolcon

A Kilián Észak Közösség Egyesület idén már negyedik alkalommal szervezi meg juniálisát június 24-én, szombaton. Igyekeznek kicsiknek, nagyoknak színes programot kínálni a Szinyei utcai garázssorok közötti játszótéren.

Boon.hu

Két éve ilyen volt a juniális Észak-Kiliánban

Fotó: Ádám János

Június 24-én, szombaton a Perecesi Bányász Fúvószenekar nyitja a rendezvényt 10 órakor. Délután kettőig „kacatvásár”, azaz helyi bolhapiac várja az érdeklődőket. 11 órától kézművesek kínálják portékáikat, tartanak bemutatót és gyerekfoglalkoztatót, valamint a helyi Szivárvány óvoda kézműves-foglalkozását tartják meg.  A sportok kedvelői sem maradnak lehetőség nélkül, hiszen kamázni, sakkozni és petanque-ozni is lehet a délelőtt folyamán.

A nosztalgia jegyében 

Egzotikus állatsimogató is várja a fiatalokat és idősebbeket egyaránt, két boa constrictort és egy szavannai varánuszt is megérinthetnek a simogató kezek. Az egyesület civil partnerei is teret kapnak, lehetőségük lesz bemutatni magukat, szolgáltatásaikat, sőt az önkormányzat Részvételi Költségvetésébe is beleszólhatnak a helyszínen. Az egyesület képviselői a „Zöldülő KÉK” sátorban várják az érdeklődőket közösségi beszélgetésre, tervezgetésre. A napot két zenei program zárja, először az Ly16 zenekar, majd a helyi erőket felvonultató, nosztalgiaslágereket játszó SémaHaverokk zenekar csap a húrok közé. További információk a Kilián Észak Közösség - KÉK-facebook-csoportban szerezhetők.

Még több program a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában