Döntöttek

2023.06.22. 16:15

Szabó Ferenc lett a Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatója

Vincze Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet április 30-i hatállyal kérte közszolgálati jogviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetését. Pályázatot írtak ki a posztra.

Szabó Ferenc

Az áprilisi miskolci közgyűlésen derült ki, hogy Vincze Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatója április 30-i hatállyal távozik posztjáról. A távozó vezető akkor elmondta, az önkormányzati képviselőkkel és a társszervekkel eddig fennálló jó kapcsolata továbbra is megmarad, és szükség esetén szívesen segít tanácsaival rendészeti kérdések megoldásában, hiszen 40 év szakmai tapasztalat áll a háta mögött. 

Távozására vonatkozó kérelmét azzal indokolta, hogy "új feladat végrehajtására érkezett felé megkeresés", és ennek kíván a jövőben eleget tenni. A távozó igazgató megköszönte a városvezetésnek azt a támogatást, amelyet a nehéz körülmények ellenére is biztosított mind a rendészet felé, mind vezetői munkája végzéséhez. Vincze Csaba a kazincbarcikai hasonló önkormányzati szervezet vezetője lett.  

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a megüresedett vezetői posztra pályázatot írt ki. A közgyűlés júniusi közgyűlésen zárt ülésen döntött a testület arról, hogy a Miskolci Önkormányzati Rendészet új igazgatója július 1-jétől Szabó Ferenc lesz. Szabó Ferenc - úgy tudjuk - a rendészet Ügyeleti és Térfelügyeleti Osztályának vezetője volt. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában