Azta!

2023.06.28. 07:00

Így alakul át a miskolci Zsarnai piac

Az árusok és a vevők kérték, a város pedig megvalósítja.

Szaniszló Bálint

Kovács Imre István és Badány Lajos a piacon

Mint arról a Boon.hu több alkalommal beszámolt, komplex fejlesztés kezdődött a miskolci Zsarnai piacon. Árus -és vásárlóbarát megoldásokkal igyekeznek komfortosabb légkört teremteni a piactéren, hiszen a kényelmi faktorral egyenes arányban nő a látogatói forgalom is.

Jelenleg a kőasztalok lefedésén dolgoznak, a munkálatok lassan a végéhez közelítenek. Erről Kovács Imre István, a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. szolgáltatási vezetője beszélt. Mint elmondta, nagyon tudatosan történik a piac fejlesztése.

Folyamatosan kapcsolatot tartunk az árusokkal és a vevőkkel egyaránt. Mivel sokan vannak, akik igényt tartottak a lefedett asztalsorokra, egyértelmű volt, hogy megvalósítjuk a kérést. A két kőasztalsor egységes lefedése nem véletlen. Így biztosított a látogatók számára is, hogy árnyékban sétáljanak és vásároljanak. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a piacról elégedett vásárlók távozzanak, azzal az elhatározással, hogy ide érdemes máskor is eljönni.

Emberbarát funkciók  

Badány Lajos, Miskolc városüzemeltetésért felelős alpolgármestere - mint mondta - üdvözli a Zsarnai fejlesztését.

Jól látható az a pozitív változás, ami a piactéren az elmúlt időszakban végbement. Ez a jelenlegi munkafolyamat - a kőasztalok lefedése - is azt mutatja, hogy a piac fejlesztése a jövő felé mutat. Elsősorban emberbarát funkciók figyelembevételével, költséghatékonyan létrehozni valamit, amivel az egész város nyer, mindig ez a kitűzött cél. Örülök, hogy itt ez a cél már nemcsak körvonalazódik, hanem egyértelműen látszik is.

A munkálatok a piac nyitvatartási idején túl folyamatosak a téren.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában