Családi nap (is)

2023.06.25. 15:15

Harmadszor is jó volt Ondon

Két galagonyafa, két hárs és egy vérszilvafa ültetését tűzte ki célul az a baráti társaság, akik harmadik éve tartanak nyári programot a Szerencshez tartozó Ondon, így Szent Iván éjjeléhez közeli időpontban.

Fákat ültetett a baráti társaság

Fotó: SFL

A csoportnak nem titkolt célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az ondiakat úgy, hogy egy kicsit csinosítsák környezetüket, jövőre például a településen található hidakat festik majd le.

– Tele vagyok tervekkel – sorolja a főszervező Kun Dávid, a város polgármesteri hivatalának projektmenedzsere. – A családi napként is fölfogható akciók kimondottan civil kezdeményezések, a költségeket a baráti társaság saját zsebből állja, és örömmel mondom, nem csak a jelenleg Ondon élő emberekről van szó. Van, akik már nem itt élnek, de szívesen csatlakoznak a csapathoz és vesznek részt rendezvényeinken, mert tudják, hogy „Ond Jó” – idézi a program szlogenjét a főszervező.

 

Az ondi játszótér árnyat adó fái most öt csemetével bővültek. A régebbi növények lombjai alatt jó volt elfogyasztani egy-egy adag paprikás krumplit. Semmi felhajtás, csupán egy kis együttlét, egy kis beszélgetés, egy kis élményidézés, vagy éppen a napi örömök-gondok kivesézése. A szombati eseményt megtisztelte Nyiri Tibor polgármester, gratulált a helyieknek és a szervezőknek megjegyezve, hogy Ond tényleg jó. A rendezvényen résztvevők a program emblémájával ellátott hűtő-mágnest, csokoládét kaptak ajándékba, egyfajta emlékeztetőként arra, hogy „Ond Jó” és előrevetítve, hogy még jobb lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában