Nem adják fel!

2023.05.01. 10:52

Tragédia után: Lehoczki Lászlóék is tovább keresik az eltűnt miskolci hölgyet

A férj vasárnap virradóra önként vetett véget életének lakásukban. Lehoczki László Facebook-posztjában nyomravezetőket keres.

ÉM

Fotó: ÉM

Mint a Boon.hu beszámolt róla, Kné Erika múlt szerdán tűnt el Miskolcról, a Papírgyár környéki otthonából. Azóta nem találják nyomát, pedig a legnagyobb közösségi portál segítségével nagyszabású akció indult felkutatására. Barátok, ismerősök is bekapcsolódtak. A mentőkutyás Lehoczki László is segít a kutatásban. 

Megdöbbenéssel vette tudomásul mindenki, hogy az eltűnt nő férje vasárnapra virradóra házukban önként vetett véget életének. Vasárnap szinte egész nap rendőrök helyszíneltek a házban és környékén. Lehoczki László is a helyszínen tartózkodott. A tragédia ellenére nem adta fel a reményt, hogy az eltűnt asszony nyomára jutnak.

Aki látta, jelentkezzen!  

Vasárnap esti Facebook posztjában is jelezte, hogy a hölgyet továbbra is keresik. Mint írta, több feltételezett területet átnéztek, beleértve a házat és környékét, erdőket, régebbi útvonalakat.  Segítséget is kért: "Aki 2023. április 26-án 10 órakor a papírgyári buszmegállónál tartózkodott (Lillafüred felé), illetve az 1-es, 15-ös, vagy 5-ös buszon ült, vagy esetleg autóval járt arra, és bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen vagy hívja a 112 telefonszámot. Ezzel a mi munkánkat is lényegesen tudnák segíteni, ami iránymutatásul szolgálna a további kutatáshoz. Köszönöm!"

Eddig nem adott életjelet 

Kné  Erika tehát múlt szerdán tűnt el Miskolcról. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság visszavonta a kiadott rendőrségi felhívást

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában