Pályázat

2023.05.05. 16:00

Nemzeti Összetartozás Napi utazási pályázatot hirdetnek középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség idén is meghirdeti nagy hagyományú Nemzeti Összetartozás Napi Diákutaztatási Programját Kárpát-medencei középiskolások részére.

Diákok a Rákóczi Szövetség szervezte táborban

Fotó: MW

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a Kárpát-medence országaiban élő magyar középiskolások együtt emlékezzenek meg a Nemzeti Összetartozás Napjáról, illetve ehhez kapcsolódóan minél több élmény, kapcsolat szövődjön a magyar diákok, tanárok és iskolák között. 

A pályázat lehetőséget teremt arra, hogy az utazó középiskolás csoport a Kárpát-medencében legalább egy határt átlépjen, és egy másik iskolával közös programot szervezzen.

A pályázaton 300 ezer forint értékű utazási kerettámogatás nyerhető el az utazók számától és a megtett távolságtól függően.
Az online pályázati adatlapok beérkezésének határideje: május 22., hétfő. Az utazásokat, kirándulásokat május 29. és június 9. között kell megvalósítani. A pályázat a Rákóczi Szövetség honlapján elektronikusan benyújtható május 22-ig. A kérelmekről a Rákóczi Szövetség május 22. után dönt. A pályázatra bármely Kárpát-medencei magyar középiskola jelentkezhet, a pályázati elbírálásnál előnyben részesülnek azok az iskolák, ahol középiskolai szervezete működik a Rákóczi Szövetségnek. Pályázni online űrlapjukon lehet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában