Siker

2023.05.08. 12:30

Mezőkövesdi fuvola- és furulyasikerek

Kimagasló teljesítményt nyújtottak a Mezőkövesdi Alapfokú Művészeti Iskola fuvola-növendékei a Sátoraljaújhelyen megrendezett XXXI. Regionális Hangszeres Versenyen.

ÉM

Furulya

A furulya tagozatos növendékek közül Kosztrub Anna 2. korcsoport. II. helyezett, Bollók Róza 4. korcsoport II. helyezett, Csótka-Ádám Eszter 4. korcsoport II. helyezett, Juhász Flóra Sára 4. korcsoport III. helyezett lett, Demeter Annabella pedig a 2. korcsoport emléklapot vehetett át. A diákok felkészítő tanára Kovács-Csiki Lilla, zongorán Bodnár-Kremzer Gerda kísérte a gyerekeket. A megméretésen a fuvolások közül Lanszki Veronika a 6. korcsoportban I. helyezést ért el, emellett különdíjban is részesült a kötelező mű kiemelkedő, karakteres előadásáért. Sikó Lilla Zoé 3. korcsoportban I. helyezett lett, míg Sziráki Borbála 7. korcsoportban a III. helyet szerzett. Felkészítőtanáruk, Tarpai Mónika tanári különdíjban, zongorakísérőjük, Korompai Ilona korrepetítori különdíjban részesült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában