Ünnep

2023.05.12. 08:00

Ismét Halmajális lesz Halmajon

Nyolcadik alkalommal rendezik meg május 13-án, szombaton Halmajon a Halmajális és Hernádvölgyi Pálinkamustrát. A rendezvény fővédnöke dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő, a főzőverseny zsűri elnöke Bede Róbert mesterszakács, a Tv Paprika séfje.

ÉM

Emlékkép a tavalyi Halmajálisról

Fotó: Ádám János

Reggel 9 órától indul a főzőcsapatok helyének elfoglalása, a főzés kezdete 10 órakor a rendezvényt megnyitja Tóth József polgármester és dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő. Majd színpadra lép a Miskolci Dallamok Szárnyán Művészeti Klub, a Megyaszói Népdalkör és citerazenekar, a halmaji Őszi Napsugár Szépkorúak egyesülete, Vásárhelyi Prodán Miklós nótaénekes, lesz táncház és Varga Lajos harmonikás térzenéje. 13 órakor ebéddel, majd 14 órától a főzőverseny és pálinkamustra eredményhirdetésével folytatódik a nap. Napközben zenészek szórakoztatják a jelenlévőket. A gyermekeket, kézműves foglalkozás és vásár, ugrálóvár és egyéb játékok várják.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában