Három napon át

2023.05.02. 09:00

Fesztivált rendeznek a szépkorúaknak

Háromnapos programsorozatot - az I. Miskolci Szépkorúak Fesztiválját - rendezik meg május 17-i kezdettel a miskolci idősek számára.

20220209 Nyíregyháza Sok helyen szerveznek programot az időseknek, a felvétel Nyíregyházán készült, örömtáncot táncolnak az idősek.

Fotó: MW

Május 17-én Ageing Divatshow-val indul a program. (Helyszín: Tudomány és Technika Háza). A második nap (május 18.) az egészséges öregedést és az idősödés művészetét a 21. században állítja fókuszába tudományos, interdiszciplináris megközelítéssel; neves, nemzetközileg illetve hazánkban elismert kutatók, szakértők tolmácsolásában. (Helyszín: Vasgyári Közösségi Ház) A fesztivál záró napja (május 19.) a kikapcsolódásé, zenés, játékos kulturális- közösségi program várja az érdeklődőket. Kísérőelemként kézműves- alkotó foglalkozások, kvíz, szimulátor színesítik a kínálatot. (Helyszín: Vasgyári Közösségi Ház.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában