Jelentkezés

2023.04.30. 16:00

Meghosszabbított nevezés: Játékos VárosJárás Miskolcon

A miskolci kulturális társasjátékot 14. alkalommal szervezi az Itthon Miskolcon Egyesület.

ÉM

Az Avas lesz a fő téma

Újra lesz Játékos VárosJárás Miskolcon május 13-án szombaton 8.30 - 16.00 óra között. A Miskolci kulturális társasjátékot 14. alkalommal szervezi az Itthon Miskolcon Egyesület. Családok, diákok, baráti társaságok, munkahelyi, civil, szakmai közösségek,nyugdíjas klubok jelentkezését várják, azaz mindenkiét, akit érdekel a város, és nincs ellenére egy kis játék. Az idei téma: "Miskolc és az Avas". Négy kategóriában versenghetnek a maximum 5 fős csapatok: általános iskola felső tagozat, középiskolások, családok, közösségek (baráti, munkahelyi, szakmai, civil, nyugdíjas stb.). Minden kategória győztesei értékes jutalomban részesülnek.  

A jelentkezéseket eredetileg május 2-áig fogadta volna az Itthon Miskolcon Egyesület az e-mail címén: [email protected]. Azonban május 9-ig meghsszabbították a jelentkezést. Az első 300 játékra jelentkező a Szeretem Miskolcot mozgalom pólóját kapja, tájékoztatta portálunkat a szervező BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában